Κίνα 9d κινηματογράφος Vr κατασκευαστής
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Landy Chow

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-15989046446

WhatsApp : 8615989046446

Guangzhou Infinity Technology Co., Ltd.

Co. τεχνολογίας ΑΠΕΙΡΟΥ Guangzhou, ΕΠΕ.

                Κύρια κατασκευή του προϊόντος vr

  • Guangzhou Infinity Technology Co., Ltd.
  • Guangzhou Infinity Technology Co., Ltd.
  • Guangzhou Infinity Technology Co., Ltd.
  • Guangzhou Infinity Technology Co., Ltd.
Στοιχεία Εταιρίας:
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ωκεανία, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Διανομέας-χονδρεμπόρου
Μάρκες: Άπειρο Αριθμός Υπαλλήλων: 20~100
Ετήσιες πωλήσεις: Ιδρύθηκε Έτος: 2019
Εξαγωγή pc: 80% - 90%
Γύρος εργοστασίων > Ποιοτικός έλεγχος >
Εισαγωγή

Η Co. τεχνολογίας απείρου Guangzhou, ΕΠΕ είναι καινοτόμος επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που είναι ειδικευμένη στην ανάπτυξη και την εφαρμογή τεχνολογίας εικονικής πραγματικότητας. Το άπειρο Guangzhou ενεργεί μια υπαίθρια επιχείρηση εξοπλισμού ψυχαγωγίας που στο παρελθόν τρέχει μέσω της πρωτοτυπίας, της έρευνας και της ανάπτυξης, του περιεχομένου, της παραγωγής, των πωλήσεων, της λειτουργίας και της υπηρεσίας για να δημιουργήσει την παν-ψυχαγωγία και τους γρίφους των παιδιών. Μετά από τα έτη εξερεύνησης και ανάπτυξης της αγοράς, το 2019, την άπειρο-τεχνολογία που μετασχηματίζεται επιτυχώς και που αναβαθμίζεται στον τομέα προτύπου παν-ψυχαγωγίας του «VR+», που εστιάζει στην ανάπτυξη της βιομηχανίας εξοπλισμού εικονικής πραγματικότητας. Επιπλέον, για να δημιουργήσουν ένα περιεκτικό VR+Park, οι επαγγελματικές ομάδες τμημάτων Ε&Α μας στην Αυστραλία αφιερώνονται στην ικανοποιημένη προσαρμογή, τον προγραμματισμό σχεδίου και την κατάρτιση λειτουργίας πελατών, παρέχοντας στους πελάτες μια μιας στάσης λύση.

 

 

1. Τεχνικό σχέδιο κατάρτισης

 

Προκειμένου να επιτραπεί ο χρήστης έχει έναν περιεκτικό καταλαβαίνοντας τα προϊόντα και καθημερινή χρήση, συντήρηση και διαχείριση, θα παράσχουμε την περιεκτική, συστηματική κατάρτιση για τον πελάτης-δευτερεύοντα τεχνικό ή το χειριστή.

 

Μέσω της κατάρτισης, οι χρήστες θα είχαν μια περιεκτική κατανόηση για το σύστημα, συμπεριλαμβανομένου του σχεδίου του συστήματος, της εγκατάστασης, της ανάθεσης, της λειτουργίας και της συντήρησης, ελλιμενίζοντας, και να προσπαθήσει να κάνουν το χρήστη να ξέρει πώς να το χρησιμοποιήσουν σύμφωνα με την τεκμηρίωσή μας κατάρτισης και κατασκευής συστημάτων που μπορεί να είναι ανεξάρτητη διαχείριση, λειτουργία, συντήρηση ολόκληρο το σύστημα.

 

 

 

2. Μετά από την υπηρεσία πώλησης:

 

1. σύμφωνα με τη διαφορετική κατάσταση των πελατών μας, θα αποστείλουμε τους τεχνικούς στη θέση σας για να ολοκληρώσουμε την εγκατάσταση και να σας διδάξουμε καθημερινά τη συντήρηση.

2.One εξουσιοδότηση έτους, ισόβια συντήρηση.

3.Lifetime βελτίωση ελεύθερου λογισμικού.

 

 

 

1). Υπηρεσία και εξουσιοδότηση

 

Τα προϊόντα μας θα είναι κάτω από την ακριβή επιθεώρηση, που εξασφαλίζει ποιότητα των προϊόντων πριν από τη συσκευασία και θα κάνουν τα προϊόντα με ένα ελάχιστο του ποσοστού ελαττωμάτων για να καλύψουν πλήρως την απαίτηση του χρήστη και να μειώσουν το φορτίο.

 

 

 

2). Μέτρο εγγύησης

 

Η ομάδα εξουσιοδότησής μας θα είναι στην αφή με τον πελάτη στην πρώτη φορά, αποτελεσματικά ειδοποίηση με τα προβλήματα επικοινωνίας πελατών. Για το γενικό πρόβλημα αποτυχίας, η ομάδα εξουσιοδότησης μέσω του τηλεφώνου, μακρινοί τρόποι δικτύων να κατευθυνθεί ο πελάτης λύνει το πρόβλημα σε μια ώρα. Για ανίκανο να αφαιρέσει χωρίστε το πρόβλημα ελαττωμάτων, η ομάδα εργασίας εξουσιοδότησης θα φθάσει μέσα σε 24 ώρες για να λύσει το πρόβλημα, την εργασία εξουσιοδότησης θα τελειώσουν σε 48 ώρες.

 

 

 

3). Υπηρεσία διάρκειας ζωής

 

Όταν το προϊόν είναι πέρα από την περίοδο εξουσιοδότησης, παρέχουμε ακόμα την πληρωμένη επιτόπια υπηρεσία επισκευής συντήρησης, χρεώστε μόνο το βασικό κόστος. Ενώ οι χρήστες μπορούν ακόμα να πάρουν την ελεύθερη ομάδα τεχνικών συντήρησης της κανονικής επιμόρφωσης υπηρεσιών, της μακρινής τεχνικής βοήθειας και άλλων υπηρεσιών.

Ιστορία

Η Co. τεχνολογίας απείρου Guangzhou, ΕΠΕ ενεργεί μια υπαίθρια επιχείρηση εξοπλισμού ψυχαγωγίας που στο παρελθόν τρέχει μέσω της πρωτοτυπίας, της έρευνας και της ανάπτυξης, του περιεχομένου, της παραγωγής, των πωλήσεων, της λειτουργίας και της υπηρεσίας για να δημιουργήσει την παν-ψυχαγωγία και τους γρίφους των παιδιών. Μετά από τα έτη εξερεύνησης και ανάπτυξης της αγοράς, το 2019, την άπειρο-τεχνολογία που μετασχηματίζεται επιτυχώς και που αναβαθμίζεται στον τομέα προτύπου παν-ψυχαγωγίας του «VR+», που εστιάζει στην ανάπτυξη της βιομηχανίας εξοπλισμού εικονικής πραγματικότητας.

Υπηρεσία

Η Co. τεχνολογίας απείρου Guangzhou, ΕΠΕ ενεργεί μια υπαίθρια επιχείρηση εξοπλισμού ψυχαγωγίας που στο παρελθόν τρέχει μέσω της πρωτοτυπίας, της έρευνας και της ανάπτυξης, του περιεχομένου, της παραγωγής, των πωλήσεων, της λειτουργίας και της υπηρεσίας για να δημιουργήσει την παν-ψυχαγωγία και τους γρίφους των παιδιών. Μετά από τα έτη εξερεύνησης και ανάπτυξης της αγοράς, το 2019, την άπειρο-τεχνολογία που μετασχηματίζεται επιτυχώς και που αναβαθμίζεται στον τομέα προτύπου παν-ψυχαγωγίας του «VR+», που εστιάζει στην ανάπτυξη της βιομηχανίας εξοπλισμού εικονικής πραγματικότητας

 

Μεταπώληση Sercice 

1. 3 έτη εξουσιοδότησης για το λογισμικό!

2. 2 έτη εξουσιοδότησης για τα συστατικά!

3. εξουσιοδότηση 1 έτους για το υλικό!

4. Τεχνική υποστήριξη σε μια διάρκεια ζωής!

 

Υποστήριξη τεχνολογίας
Παρέχετε το εγχειρίδιο της μηχανής, για να διδάξετε τον πελάτη πώς να ενεργοποιήσει και να εγκαταστήσει τη μηχανή.
Στείλετε τις φωτογραφίες και το βίντεο στους πελάτες για την αναφορά.
Τα στοιχεία λειτουργίας αναλύουν βασισμένος στη μηχανή του πελάτη, προσφέρουν τις συμβουλές για την παράμετρο που θέτει για να πάρουν περισσότερο κέρδος.

 

Υπηρεσία εγκατάστασης

1. Στείλετε τους τεχνικούς σας στην Κίνα για να μάθετε την εγκατάσταση και τη δοκιμή.

2. Θα σας στείλουμε το διάγραμμα, τις οδηγίες, τις εικόνες και τα βίντεο για να το παρουσιάσουμε.

3. Στείλετε τον τεχνικό μας στη θέση σας για να ολοκληρώσετε την εγκατάσταση.

 

VR αναπροσαρμογή κινηματογράφων

Έχουμε την επαγγελματική ομάδα μας που εργάζεται στον κινηματογράφο VR, κανονικά μπορούμε να ενημερώσουμε το νέο κινηματογράφο 1-2 κάθε μήνα στους πελάτες μας κατά τη διάρκεια της περιόδου εξουσιοδότησης.

Η ομάδα μας

Οι ομάδες μας

 

ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΠΕΙΡΟΥ:

 

Υπερπόντιες ομάδες πωλήσεων: 10-20 άτομα

 

Εργαζόμενοι παραγωγής: 20-30 άτομα

 

Εμπορικές ομάδες: 5-10 άτομα

 

Τμήμα ωρ.: 5-10 άτομα

 

Τμήμα Ε&Α: 15-20 στην Αυστραλία

 

Υποστήριξη μεταπωλήσεων: 10-20 άτομα

 

Ποιοτική επιθεώρηση: 5-10 άτομα.

  • Mandy

  • Amiina

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας