Κίνα 9d κινηματογράφος Vr κατασκευαστής

Η λεωφόρος αγορών κερδίζει το παιχνίδι 4/6/8/10 παιχνίδια πυροβολισμού κυνηγών χρημάτων Zombie παικτών

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: INFINITY
Αριθμό μοντέλου: Μηχανή πυροβολισμού κυνηγών
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
Τιμή: Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: Ισχυρό ξύλινο πλαίσιο τεντωμάτων film+ αέρα bubble+
Χρόνος παράδοσης: Σταλμένος σε 7 ημέρες μετά από την κατάθεση που επιβεβαιώνεται
Όροι πληρωμής: L/C, T/T, Western Union, MoneyGram, μετρητά
Δυνατότητα προσφοράς: 600 σύνολα το μήνα

Λεπτομερής ενημέρωση

Τύπος παιχνιδιών: Πυροβολισμός πυροβόλων όπλων Οθόνη: 180 ίντσα ή προσαρμοσμένος
Έκδοση: μπορέστε να προσαρμόσετε Εγγύηση: εξουσιοδότηση ενός έτους και μακράς διαρκείας συντήρηση
Κατάλληλες ηλικίες: Επάνω από 5 χρονών Φορείς: 2, 4, 6, 8,10

Περιγραφή προϊόντων

Η λεωφόρος αγορών κερδίζει το παιχνίδι 4/6/8/10 πυροβολισμού κυνηγών χρημάτων παιχνίδια Zombie παικτών

 

 

Τι είναι μηχανή παιχνιδιών πυροβολισμού κυνηγών;

 

Τα παιχνίδια πυροβόλων όπλων πυροβολισμού παιχνιδιού κυνηγώ-ηρώων είναι ο πρώτος εξοπλισμός παιχνιδιών εμπειρίας προσομοιωτών πυροβολισμού πραγματικότητας. Και είναι προϊόντα μεγάλων κλιμάκων πραγματικότητας προσομοιωτών πυροβολισμού παιχνιδιών που υποστηρίζουν multi-person που συνδέεται για να παίξει.
Η μηχανή παιχνιδιών προσομοιωτών πυροβολισμού πραγματικότητάς μας έχει την έκδοση 4, την έκδοση 6, την έκδοση 8, την έκδοση 10 και άλλες εκδόσεις για να ικανοποιήσει τις ανάγκες των διαφορετικών πελατών. Συγχρόνως, η μηχανή χρησιμοποιεί την ευστροφία για να δημιουργήσει το πραγματικό πυροβόλο όπλο παιχνιδιών και η εμφάνιση πραγματικότητας κάνει το σύνολο παικτών της εμπειρίας κινήσεων. Ο κυνηγώ-ήρωας έχει το πλούσιο και ποικίλο περιεχόμενο παιχνιδιών και δεν θα ενημερώσει τακτικά το περιεχόμενο παιχνιδιών μας, έτσι ώστε το παιχνίδι δεν είναι πλέον ενιαίο. Όταν βάζετε σε το, μπορείτε να αισθανθείτε την απόλαυση, το καλύτερο και τη ρεαλιστικότερη εμπειρία τυχερού παιχνιδιού.

 

 

Περισσότερες λεπτομέρειες της μηχανής παιχνιδιών πυροβολισμού κυνηγών:

 

1. Δακτυλιοειδής άποψη οθόνης ARC

 

Προκειμένου να δημιουργηθεί η ρεαλιστικότερη ατμόσφαιρα: μπροστά από την κάλυψη κυνηγιού η σκηνή τοποθετείται τη δακτυλιοειδή άποψη οθόνης ARC, η οποία μπορεί να δώσει στους φορείς τον πιό εκτενή τομέα κυνηγιού, και η παραγωγή εικόνων ολοκληρώνεται από δύο σύνολα ψηφιακού προβολέα που επιβάλλονται, HD εμφανίζεται σε αυτό το σημείο.
Η παραγωγή της φωνητικής μουσικής είναι να χρησιμοποιηθεί 2 το υγιές κιβώτιο σκηνών υψηλότερης δύναμης 500W, το οποίο δίνει στους φορείς αρκετό κλονισμό υγιής επίδραση.

 

2. Πυροβόλο όπλο παιχνιδιών

 

Η εμφάνιση του πυροβόλου όπλου παιχνιδιών κυνηγώ-ηρώων εξασφαλίζει τις απαιτήσεις εμφάνισης για τα αστικά παιχνίδια, και την προσπάθεια να διατηρηθούν μερικά από τα χαρακτηριστικά του πραγματικού πυροβόλου όπλου, μόλις τράβηγμα που η ώθηση, απελευθέρωση του υψηλού αερίου θα δώσει στους παίκτες ρεαλιστικότερο το δυναμικό.
Το πυροβόλο όπλο αποτελείται από το ξύλο και το μέταλλο, ολόκληρο 106CM, ισοδύναμο με το μήκος 54 δακτυλογραφεί το ημιαυτόματο τουφέκι, ο σωλήνας ανοξείδωτου, το βαρέλι πυροβόλων όπλων είναι ρίψεις κραμάτων αργιλίου, και οι άκρες τουφεκιών χαράζονται από το μαόνι. Κλασικός χτίστε αλλά μπορεί να σταθεί τη φθορά λόγω χρήσης.

 

3. Κονσόλα

 

Σαν εμπορικό εξοπλισμό αναψυχής, οι λεπτομέρειες της εμφάνισης και της αίσθησης της άνεσης είναι focusd ιδιαίτερα από τις επιχειρήσεις. Το ζωηρόχρωμο υπόβαθρο χρήσης κονσολών κυνηγώ-ηρώων μας της μηχανής παιχνιδιών και τυφλώνει τη διακόσμηση λαμπτήρων, επτά χρωματίζουν την κλίση, και εγκαθιστά τον υπολογιστή γραφείου λεοπαρδάλεων φανέλας. Θα προστατεύσει το πυροβόλο όπλο αγάπης σας ενώ αντιστοιχία το θέμα του παιχνιδιού.

 

4. Διοικητικές μέθοδοι

 

Αυτήν την περίοδο στο πυροβολισμό κυνηγιού αγοράς τα παιχνίδια χρειάζονται το ενιαίο προσωπικό για να φροντίσουν η μηχανή, κανένα νόμισμα και η λειτουργία καρτών, χρειάζεται επίσης ένα ποντίκι και ένα πληκτρολόγιο για να λειτουργήσει, έτσι είναι πολύ ενοχλητικό να διαχειριστεί καλά και ο τρόπος χρέωσης είναι ενιαίος. Για το λόγο αυτό, το Longze μας παρέχει τη λειτουργία νομισμάτων και καρτών για τους χειριστές, έτσι ώστε μπορούν σαφώς να ελέγξουν για να δουν την κατάσταση εισοδήματος στο υπόβαθρο μηχανών.
Συγχρόνως, ο εξοπλισμός κυνηγώ-ηρώων κάνει επίσης τον τρόπο χρέωσης τρία: ο πρώτος είναι σκηνικός τρόπος, ο δεύτερος τρόπος αρίθμησης σφαιρών, τρίτος τρόπος φορά, αυτός ο την τρόπος χρέωσης τρεις μπορεί να τεθεί σύμφωνα με την πραγματική κατάσταση κατά λειτουργία στο κέντρο παιχνιδιών.

 

5. Σκηνή παιχνιδιών

 

Το ΑΠΕΙΡΟ έχει την επαγγελματική ομάδα ανάπτυξης σκηνής παιχνιδιών. Κάθε εικόνα παιχνιδιών σχεδιάζεται από τον επαγγελματικό σχεδιαστή μας, που συνδυάζεται με την εφαρμογή της υπέρυθρης τεχνολογίας προσδιορισμού θέσης. Η απάντηση χρειάζεται μόνο 0.05s και δεν υπάρχει καμία καθυστέρηση στη σκηνή. Όταν πηγαίνετε στο παιχνίδι, μπορείτε να αισθανθείτε την απόλαυση, το καλύτερο και τη ρεαλιστικότερη εμπειρία τυχερού παιχνιδιού.

 

7. Κατάλληλη θέση


Ο κυνηγώ-ήρωας είναι ένας βαθύς εξοπλισμός εμπειρίας και καλείται επίσης παιχνίδια θαλάμων καρναβαλιού. Το πυροβόλο όπλο παιχνιδιών παιδικής ηλικίας, πυροβολισμός μπαλονιών πάρκων, όλα αυτά επικυρώνει τους ανθρώπους όπως το παιχνίδι των παιχνιδιών πυροβολισμού πυροβόλων όπλων από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση. Τα παιχνίδια προσομοιωτών κυνηγιού πραγματικότητας είναι ένα τέλειο εξελικτικό προϊόν του παιχνιδιού πυροβολισμού. Σαν ανώτερο εμπειρογνώμονα αναψυχής, συστήνουμε τις ακόλουθες θέσεις.

Η λεωφόρος αγορών κερδίζει το παιχνίδι 4/6/8/10 παιχνίδια πυροβολισμού κυνηγών χρημάτων Zombie παικτών

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

Μπορεί να είσαι σε αυτά