Κίνα 9d κινηματογράφος Vr κατασκευαστής
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Landy Chow

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-15989046446

WhatsApp : 8615989046446

Γραμμή Παραγωγής
  • Σχέδιο προσαρμογής
  • Εμπορικό σήμα και προσαρμογή λογότυπων
  • Μοναδική μορφή της μηχανής VR

Το εργοστάσιό μας είναι το επαγγελματικό manufancture του εξοπλισμού κινηματογράφων 5D/8D/9D vr. Ειδικευόμαστε στην έρευνα, ανάπτυξη και productoin για τον κινηματογράφο.

 

Το εργοστάσιό μας στοχεύουν να καταστήσει τις στερεοσκοπικές ταινίες προσιτές, ο τρόπος έχει μια καλή προβλεψιμότητα για την αγορά που είναι χαμηλή εισαγωγή και υψηλή επιστροφή. Παρέχουμε σε σας τρισδιάστατο, 4D και 5D, 6D, 7D, 8D, 9D, 12D, διακόσμηση θεάτρων XD, σχέδιο ειδικό εφέ, εγκατάσταση εφαρμοσμένης μηχανικής και ανάθεση, διαχείριση μάρκετινγκ και άλλη μιας στάσης υπηρεσία! Η επιτυχία του πελάτη είναι η προτεραιότητά μας.

 

Guangzhou Infinity Technology Co., Ltd.

 

OEM / ODM

OEM&ODM είναι και το δύο αποδεκτό στην επιχείρησή μας. Περίπου ο cOem, είμαστε το αρχικό munufacture των μηχανών vr μας με ένα μεγάλης κλίμακας εργοστάσιο μαζί με τις ποσότητες επαγγελματία και εξειδικευμένων εργατών, ποια καλύτερα ποιοτικά προϊόντα gurantees και ελέγξτε το finishment της παραγωγής. Και για το ODM, είναι εδώ επίσης διαθέσιμος και περισσότερο καλωσορισμένος στο ΑΠΕΙΡΟ, επειδή θα επιθυμούσαμε να παρέχουμε τα μοναδικά προϊόντα καθώς οι πελάτες μας χρειάζονται, όπως το λογότυπο ή η μορφή ή η ικανοποιημένη προσαρμογή παιχνιδιών εδώ. Μπορείτε να ανησυχήσετε για εάν έχουμε αρκετούς σχεδιαστές για να υποστηρίξουμε όλη την κατασκευή σχεδίου;

 

 

 

Ε & Α

Περίπου η έρευνα και η ανάπτυξη ΑΠΕΙΡΟΥ, είναι εκεί επάνω από το μηχανικό Ε&Α 20 ανθρώπων στην επιχείρηση. Οι μηχανικοί μας αφιερώνονται στην ανάπτυξη των νέων παιχνιδιών και την ενημέρωση του λογισμικού μας έτσι ώστε έχουμε τις ποικιλίες των κινηματογράφων διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας για τους πελάτες μας και βοηθάμε να ενημερώσουμε τους κινηματογράφους ή τα παιχνίδια τακτικά. Οι περισσότεροι από τους πελάτες μας σκέφτονται ιδιαίτερα το ΑΠΕΙΡΟ ειδικά τις ομάδες Ε&Α μας.

Guangzhou Infinity Technology Co., Ltd.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας